Luke Hemmings får mig helt knäsvag med nya singeln Shakes. En låt som är tagen från den australiensiska sångarens kommande EP (eller kanske mer minialbum) Boy, som släpps den 26:e April.

Popmuzik Lover Patreon

Med mjuk falsettsång, drömmande känsla i arrangemanget och instrumenten blev detta väldigt mysigt. Det har en viss atmosfär som andas 90-tals indie skulle jag säga. Att det även låter lite Harry Styles är kanske inte konstigt. Det är producenten Sammy White som hjälpt Luke skapa sin musikdröm, som tidigare även då jobbat med just Styles.

Shakes skrevs under en tråkig kväll i NYC förra året.
Det är det första fönstret till hur jag uppfattar världen omkring mig. Kan inte vänta på att du ska lyssna.”

Luke Hemmings

Shakes sätter i alla fall en bra stämning och förväntning på Boy och jag känner att jag uppskattar Hemmings röst mer och mer för varje gång jag hör den.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011