Det är som ett soundtrack till en science fiction-western, den nya singeln Shotgun to the head med MORE. Låten har ett läckert beat som löper genom produktionen och syntharna ger den där känslan av spänningen mellan två personer som ska hålla en duell. Det är definitivt något i luften. Man skulle kunna säga att Shotgun to the head är som en skitigare version av en Trance Dance-låt. Jag tyckte känslan i låten var läcker i alla fall.

Popmuzik Lover Patreon

Om singeln berättar sångaren Magnus Dahlberg:

Shotgun to the head är en motsvarighet från vår senaste singel Fall behind (sometimes). Detta kan ses som det kaxiga svaret på hela historien i vårt förra album Appraisal. Vi ville ge lyssnarna en mångsidig upplevelse av vad vi i MORE kan med vårt skrivande. Låten i sig kan ses som vår singel Self-Controls kusin och vi hoppas att våra lyssnare kommer att njuta av den hårdhet och attityd som singeln har.”

Med singeln får vi andra smakprovet från MOREs kommande tredje album som släpps under våren.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011