Vissa låtar får ta tid på sig att hitta rätt. Låten Rädd skrev Peter Sjöholm redan 2000 och nu, 24 år senare är det dags för artisten att släppa denna fina pianoballad, så att hela världen – eller i alla fall den svensktalande delen av världen – kan höra den. En låt om att vara rädd för kärleken och att sätta känslorna på spel genom att mista det man har.
Väldigt fint levererat i sin enkelhet och en väldigt tänkvärd text.

DOLBY ATMOS

Det var under en segeltur med sin son som sonen började sjunga på just låten Rädd. Han frågade om det inte var Peter som hade skrivit den, och så var det ju. Fast han hade aldrig spelat in den ordentligt, utan mest nynnat och sjungit på den lite för sig själv under alla år.
Jag tycker att du ska spela in den!” hade sonen sagt, så det var bara till att skrida till verket.

Med Rädd får vi första smakprovet från Peters kommande EP som släpps under våren. En EP vars låtar kretsar king just sången och ett elpiano. Inspelad under vintern i hans lägenhet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011