Det bästa med att det är söndag är att det fortfarande inte är måndag. Det näst bästa är väl att det är dagen som jag och Sebastian listar veckans popfavoriter. Så för dig som vill ha en

Popmuzik Podcast

Dua Lipa – Training Season

Dua träffar alla rätt när hon släpper Training Season. Kaxigt och självsäkert visar hon återigen varför hon är en global megastjärna. Refrängen har spelats på repeat i min hjärna sedan första lyssningen. Helt klart veckans bästa släpp! 

Säg Mig – Val d’Isére

Otroligt charmig vispop där artisten går händelserna i förväg i en relation och målar upp ett liv tillsammans med den personen man precis träffat. Jag blev helt lycklig av texten som snyggt mixar det vardagliga och drömmen och tvåsamheten.

Klaudy – För dig 

En stjärna är född! Klaudy intar Melodifestivalens scen och går rakt igenom rutan med en låt som andas hit lång väg. Ömsint text, tydlig melodi och stark sångleverans resulterar i gåshud över hela kroppen! Tolv solklara poäng till denna popdänga. 

NOTD & Georgia Ku – Nostalgia

De svenska hitmakarna NOTD bjuder denna gång in brittiska sångerskan Georgia Ku för att ge oss den dansanta pop/klubbdängan Nostalgia. Resultatet är lekfullt och med ett härligt driv som känns som klippt och skuren för våra spellistor och på det mer poppiga klubbgolvet.

Beyonce – Texas hold ’em 

Från ingenstans inleder Beyoncé del två av sin tredelade musikresa. Vi har vid det här laget lärt oss att förvänta oss det otippade från artisten och precis som med allt hon tar sig an lär även detta bli succé. Jag kan ärligt erkänna att jag älskar hennes stämma i den här typen av organisk instrumentering. Spännande start på act ii

Lisa Howard – Kross snällt

Du vet när man hör en melodi och man faller pladask för den. Det var precis så jag gjorde när jag hörde singeln Krossa snällt. Helt magiskt bra refräng här ju. Sedan lysande text om att falla hårt för någon och samtidigt be om att få ens hjärta krossat snällt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011