Den amerikanska sångaren AJ Mitchell sjunger om att det vore dumt att tro att han inte kommer att bli bränd på sin senaste singel Foolish.

Svensk Pop Apple Music

Efter en mer emotionell inledning exploderar låten ganska snabbt i ett pulserande arrangemang där sångaren får visa upp sin mjuka falsettröst. Det är härligt medryckande och ögonblickligt skulle jag säga och melodin är ögonblicklig. En läcker poplåt som du garanterat kommer gilla lika mycket som jag gjorde.

I videon får vi se AJ Mitchell och en kvinna på en ö och hur historien liksom följer budskapet i låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011