Med ett läckert beat och skön basgång leverar Nadine Randle sin senaste singel Man up. En modern poplåt som kan krydda både spellistorna som det mer urbana dansgolvet. Allt tack vare kombinationen av rytmerna och melodin.

Skicka in din musik

Överlag en skön känsla här. Redan från den mer rytmiska inledning, till den catchiga refrängen. Vänner av djup basgång och beat kommer definitivt uppskatta denna hit.

Med singeln Man up följer Nadine Randle upp singeln K9 (Wide awake) som hon släppte i höstas och inleder det nya året kaxigt och imponerande.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011