Dags för EDM här i bloggen. För det är precis det vi får när Alvix, Mike Emilio och Mangoo slår ihop sina talanger och skapar dansgolvshiten Stay by my side.

Svensk Pop Apple Music

Den nya singeln ger oss bra energi i den dansanta produktionen, men också bra popkänsla med sången och melodierna. Jag gick i alla fall igång ordentligt av när beatet kickar in och energin stiger i låten. Det känns som en låt som borde tilltala en bred publik, och framförallt då de som älskar klubbmusik.

Höj volymen och kicka igång Stay by my side för att få helg-feeling här och nu.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011