Jag tyckte ju det var härligt med klassisk schlager i helgens Melodifestivalen. Det är något med schlagers som gör mig löjligt lycklig, speciellt om det är såhär bra som det ändå var när Elisa Lindström leverade sitt bidrag Forever yours.

Nordiska Favoriter

Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Thomas G:son, Henric Axelsson, Henrik Sethsson och Erik Bernholm. Resultatet är en låt som sprudlar av glädje och kärlek, när sångerskan sjunger att hon är din för evigt.

Om låten berättar sångerskan:

”Henrik Sethsson och Thomas G:son skrev mina första hits på Elisas-tiden och Sethsson och jag hade ett nära samarbete både låtskrivarmässigt och han producerade alla mina dansbandsplattor under mina första 6 år i musikbranschen. Vi har drömt sedan dess om att få göra Mello ihop och nu går den drömmen i uppfyllelse”. 

Det var inte bara jag som tyckte detta var härligt, för Forever yours blev trea i deltävlingen och med det kvalificerade den sig till semifinalen som sker efter den femte deltävlingen.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011