Pop med starka berättelser och slående melodier, det är Bon Martin! Nu släpper artisten första singeln från andra delen av sitt debutalbum Sommar till oktober. Sett till dagens musikkonsumenter är det ett riktigt smart drag av musikern att hålla intresset uppe med ett tvådelat album, så applåd för den smarta marknadsföringen. Den nya singeln Augusti är en vacker hälsning till sommaren och talar om den mest universella känslan av dem alla – kärlek. Bon Martins önskan är att låten ska fungera som en tidskapsel som vi kan åka tillbaka med till årets varmare månader. Att framkalla känslor är nog musikens främsta vapen och Bon ger mig gåshud när han sjunger raderna “om jorden går under, går jag med dig”. Det här lär bli låten många av oss spelar när vintermörkret börjar göra sig påmint och vi vill minnas tillbaka till bekymmerslösa dagar och ljusa kvällar. 

Popmuzik Lover Patreon

Bon Martin

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011