Tobias Bergholm och hans NEW ENTMT imponerade ju en hel del på mig när artisten släppte singeln The way love burns (out) i höstas. Skönt medryckande slow disco som fångade inte bara mitt hjärta, utan även min spellista Svensk pop (som ni alla borde konvertera till Apple Music bara för att följa).

Följ på Apple Music

Nu är det 2024 och det är dags för NEW ENTMT att släppa första singeln för året.
Med Live for the night får vi en funkig och skönt medryckande låt som har en elegant känsla över sig med sin Roxy Music-saxofon och klassiska synthar. Det är musik som gör sig perfekt i en loungebar med fluffiga soffor, kalla drinkar och vackra människor.

Live for the night är andra smakprovet från NEW ENTMTs kommande EP som släpps under året. En EP med fem låtar som utforskar livets komplexitet och behandlar teman som förlust, vänskap och relationer.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011