Man skulle kunna se Françoise et Louis som de något mer svårmodiga franska kusinerna till Francesca e Luigi. Det är i alla fall den känslan jag får när den ”nya” duon debuterar med singeln Driving on the wrong side. Låten bygger verkligen på den eleganta franska melankolin, det är dramatiskt och riktigt snyggt. Över basgången som löper genom låten och sången anas en svärta som gör Driving on the wrong side väldigt spännande. Bara titeln är dramatiskt i sig. Desperationen när man färdas mot trafiken. Här handlar det om att inte passa in i staden eller livet och känna att man hamnat helt fel. Jag älskar det.

Favoriter Apple Music

Bakom projektet hittar vi – likt Françoise et Louis – Martin Permer och Jessica Brannefors. Med Françoise et Louis tar ett kapitel slut och ett nytt inleds. Det känns som det kan bli duons bästa.

Françoise et Louis

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011