Pressbild

Jag brukar oftast säga att jag tycker Lars Winnerbäck är en av Sveriges tråkigaste artister. Det är inte helt sant. För de gånger Winnerbäck är mer Kent och mindre Winnerbäck tycker jag han är lysande. Som på nya singeln Nåt som verkligen är bra, som är ett samarbete med Jocke Berg och Martin Sköld från just den gruppen.

DOLBY ATMOS

Att det låter Kent är kanske inte konstigt. Men det låter också Winnerbäck. Det är snyggt arrangemang som absolut doftar Kent och text som träffar mitt i hjärtat. Kanske ska omvärdera mitt gnäll om Winnerbäck? För det känns som låten och kommande albumet kan bli något som är helt i mitt kvarter. Det är känslan när jag läser Lars presstext om låten och samarbetet:

”Jag har länge tänkt och velat göra nåt som bryter av mot det jag gjort tidigare, men inte varit säker på hur eller med vem. Plötsligt, mitt i något annat, lyfte jag luren och ringde Jocke, som jag inte hade hört av på flera år. Vi kallpratade i ungefär fyrtiofem sekunder, sen började vi jobba. Och han ringde Martin.
Det har varit kul att se Jocke och Martin, i deras universum, hur dom jobbar tillsammans. Och det händer nåt oväntat när vi krockar. Logiskt och bekant.”

Låten är tagen från Winnerbäcks kommande album Neutronsjärnan som släpps den 22:a September, en månad senare åker Lars ut på turné.

Vad säger du? Är detta också din påse?

Om du vill veta vad jag tycker om hela albumet Neutronsjärnan, så hittar du som Patreon (och det är du ju självklart) min recension av den här.

Lars Winnerbäck

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011