Producenten och artisten Skylark från Kalmar är tillbaka med en ny singel som kommer att gå på repeat hemma. Good liar bjuder på mjuka synthar och skönt driv som får låten att andas retropop, vilket jag personligen gillade. Samtidigt är produktionen modern och jag älskar hur det blir en kontrast av energi och vemod tack vare sången. På det hela är det en låt som kommer att passa lika bra på dansgolvet som den där perfekta energiboost-låten för hörlurarna.

Skicka in din musik

Good liar i sig handlar om vikten av att kunna lita på varandra, inte minst i dessa tider av desinformation av alla slag. 

Skylark

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011