Producenten och artisten Skylark från Kalmar är tillbaka med en ny singel som kommer att gå på repeat hemma. Good liar bjuder på mjuka synthar och skönt driv som får låten att andas retropop, vilket jag personligen gillade. Samtidigt är produktionen modern och jag älskar hur det blir en kontrast av energi och vemod tack vare sången. På det hela är det en låt som kommer att passa lika bra på dansgolvet som den där perfekta energiboost-låten för hörlurarna.

Dolby Atmos

Good liar i sig handlar om vikten av att kunna lita på varandra, inte minst i dessa tider av desinformation av alla slag. 

Skylark

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.