Vi tar oss till USA och närmare bestämt till staden Denver i delstaten Colorado. Där hittar vi artisten Meghan Holton som släpper musik under artistnamnet Mon Cher.
Just nu är hon sedan någon månad tillbaka aktuell med albumet Sweet & Heady. Från det kan du här höra den drömmande och svävande singeln Fate. En minimalistisk poplåt där texten liksom mjukt viskas fram över den elektroniska produktionen. Det blir både spännande och skönt skulle jag säga.

DOLBY ATMOS

Om hela albumet Sweet & Heady berättar Meghan för bloggen:

”Jag skrev det här albumet under loppet av 2023 och försökte utforska all kärlek, saknad och önskan som jag någonsin har upplevt. Jag försöker för alltid att få dessa känslor att sitta stilla ett ögonblick, att kapsla in dem, och Sweet & Heady är ett försök att göra just det – en samling av dessa drömska, nostalgiska, melankoliska funderingar.”

Med det nya albumet följer Mon Cher upp sitt självbetitlade debutalbum från 2020. Hon har även släppt en EP vid namn Tell Me Baby 2022.

Du hör den nya låten och hela albumet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011