Om du liksom jag gillar drömliknande och lite svävande poplåtar, så kommer singeln Twenty something med Ira Moon verkligen passa dig. Vi bjuds in i ett mörkt, lite skevt musiklandskap som byggs upp av mjuka synthar och viskande sång. Jag tyckte det hela blev väldigt snyggt och filmiskt.

Nordiska Favoriter

Twenty something handlar om att vara just tjugo någonting och aldrig känt sig mer vuxen, samtidigt som man inte vet hur man någonsin ska kunna växa upp. En känsla jag kan tänka mig de flesta upplevt. När man känner sig vuxen i ena stunden, men i nästa förstår att man har så mycket erfarenhet att ta igen innan man är vuxen ”på riktigt”.

För mig visar Ira Moon än en gång vilken supertalang hon är. Detta är verkligen en fängslande låt som liksom lockar in en att vilja lyssna om och om igen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011