Vibefabriken är tillbaka med ny musik. Singeln heter Acceptera och är en av låtarna på kommande EP:n Upptempodepp Vol.1 som släpps på din streamingtjänst den andra Februari.

Favoriter Apple Music

Med nya singeln bjuder trion oss på en låt om hopplös kärlek. Men det är inte depp-pop rakt igenom. Nej, då. Produktionen är lekfull och medryckande med sina hookiga melodier. Samt lysande text som bollar orden som en skicklig jonglör. Så definitivt mer dans med gråten i halsen än rakbladsångest.

Om singeln berättar trion för bloggen:

Acceptera skrevs en sommardag 2020, före Vibefabrikens existens, på en brygga vid sjön Trummen i Växjö. Den skrevs direkt efter att Hanna höll på att cykla av vägen för att hon dagdrömde om personen hon var kär i. Tre år senare bestämde vi oss tillsammans för att göra låten till vår egen. Acceptera är hopplös kärlek i ett nötskal. När känslorna inte är besvarade kan man inte göra annat än att acceptera och gå vidare. Även om det suger.”’

Jag tyckte ju detta var riktigt skön. Det är nog bara att accepteeeeera att det faktiskt är en grej.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011