Sverige möter Norge och inte på ett passivt aggressivt sätt som vi så många gånger sett i idrottens värld, utan genom att istället kroka arm och skapa bitterljuv popmusik. Till folk-inspirerad gura och mjuk produktion sjunger de två artisterna om en förgången kärlek. Liksom ett öppet förlåtbrev delar de med sig av allt som skulle sagts innan ett förhållande brann ut. Låten är producerad av Johannes Runemark och är ett minst sagt oväntat musikaliskt möte.

POPMUZIK LOVER 2

Såhär säger Chris Holsten om att samarbeta med Thomas Stenström:

”Jag har varit ett fan av Thomas musik ganska länge och det var en så omedelbar match. Vi skrev Unnskyld, förlåt på två-tre timmar och sången som finns i slutversionen är också det första vi spelade in i studion den dagen.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011