Sverige möter Norge och inte på ett passivt aggressivt sätt som vi så många gånger sett i idrottens värld, utan genom att istället kroka arm och skapa bitterljuv popmusik. Till folk-inspirerad gura och mjuk produktion sjunger de två artisterna om en förgången kärlek. Liksom ett öppet förlåtbrev delar de med sig av allt som skulle sagts innan ett förhållande brann ut. Låten är producerad av Johannes Runemark och är ett minst sagt oväntat musikaliskt möte.

Skicka in din musik

Såhär säger Chris Holsten om att samarbeta med Thomas Stenström:

”Jag har varit ett fan av Thomas musik ganska länge och det var en så omedelbar match. Vi skrev Unnskyld, förlåt på två-tre timmar och sången som finns i slutversionen är också det första vi spelade in i studion den dagen.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011