Den maskerade norske producenten Alan Walker ligger inte på latsidan. Knappt två månader efter albumet Walkerworld är det dags för ännu en ny singel. Denna gång har tempot dragits ner en aning och Walker har bjudit in Putri Ariani och Peder Elias för att framföra låten Who I am.

Nordiska Favoriter

Denna gång bjuds vi på en vemodig och vacker låt, som Alan Walker beskriver handlar om att vara sann mot sig själv och följa sitt hjärta. Något som producenten började göra för lite över tio år sedan när han valde att musiken skulle bli en stor del av hans liv.

Walker skriver dessa tänkvärda ord på sin Instagram.

”När jag först började släppa musik höll jag den mest för mig själv. Jag tyckte att det var skrämmande att dela mina låtar med andra och jag var rädd för att inte ”passa in i mängden” med min musikstil. Mamma och pappa lärde mig alltid att vara sann mot mig själv och följa mitt hjärta. Även om det innebar att gå emot strömmen ibland… Tillsammans med några fantastiska människor bestämde jag mig för att skriva en låt om detta.”

Produktionen av Who I am är snyggt rytmisk med behagliga beats, men också kryddad av filmiska stråkar samt Ariani och Elias uttrycksfulla röster. Det blir en imponerande kombination skulle jag säga, som nästan ger gåshud.
En stark start på den nya året för Alan Walker, eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011