Den Riga-baserade singer-songwritern Chris Noah är här aktuell med singeln Red light som är tagen från artistens EP med samma namn.

Popmuzik Podcast

Här bjuds vi på behaglig indiepop med lite drömliknande känsla som snyggt kryddats av en saxofon, mjuka gitarrer och snygg stämsång. Får ju lite Chris Martin-vibb över Noah röst, och det är ändå väldigt nice.

Om singeln berättar Chris för oss.

”För första gången insåg jag att ”Falling out of love” inte bara var ett påhittat koncept eller ursäkt för att komma ur en relation du inte längre ville vara i. Den insikten var den centrala katalysatorn under skrivprocessen som jag närmade sig från olika vinklar; osäkerhet, tvivel, svartsjuka och ånger. Titelspåret Red light handlar om illusionen som bleknar och att se saker för vad de verkligen är.”

Du hör det fina resultatet av kärlek som ebbat ut här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.