Den Riga-baserade singer-songwritern Chris Noah är här aktuell med singeln Red light som är tagen från artistens EP med samma namn.

Nordiska Favoriter

Här bjuds vi på behaglig indiepop med lite drömliknande känsla som snyggt kryddats av en saxofon, mjuka gitarrer och snygg stämsång. Får ju lite Chris Martin-vibb över Noah röst, och det är ändå väldigt nice.

Om singeln berättar Chris för oss.

”För första gången insåg jag att ”Falling out of love” inte bara var ett påhittat koncept eller ursäkt för att komma ur en relation du inte längre ville vara i. Den insikten var den centrala katalysatorn under skrivprocessen som jag närmade sig från olika vinklar; osäkerhet, tvivel, svartsjuka och ånger. Titelspåret Red light handlar om illusionen som bleknar och att se saker för vad de verkligen är.”

Du hör det fina resultatet av kärlek som ebbat ut här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.