Det må vara kallt ute just nu, men i hörlurarna får du här medryckande och somrig pop signerad svenska Jung och norska Dagny.

DOLBY ATMOS

Something beautiful handlar om den där sköna tonårskänslan att leva livet här och nu, som om det inte finns någon morgondag. Det är en underbar feel-good-låt som har känslan av ett soundtrack till en charmig coming of age-film.

Om samarbetet med Dagny berättar bröderna Tom och Henrik Ljungqvist för bloggen.

”Vi fick en idé om att det hade varit coolt att göra om Something beautiful till en duett och då var det en självklarhet att fråga just Dagny. Vi kände att hon har en energi som skulle matcha låten och att hennes sound skulle få låten att lyfta ännu mer.”

Hur bra blir det när två starka popakter möts i en och samma låt?
Lyssna på Something beautiful här i bloggen och ta reda på det.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011