Det må vara kallt ute just nu, men i hörlurarna får du här medryckande och somrig pop signerad svenska Jung och norska Dagny.

Svensk Pop Apple Music

Something beautiful handlar om den där sköna tonårskänslan att leva livet här och nu, som om det inte finns någon morgondag. Det är en underbar feel-good-låt som har känslan av ett soundtrack till en charmig coming of age-film.

Om samarbetet med Dagny berättar bröderna Tom och Henrik Ljungqvist för bloggen.

”Vi fick en idé om att det hade varit coolt att göra om Something beautiful till en duett och då var det en självklarhet att fråga just Dagny. Vi kände att hon har en energi som skulle matcha låten och att hennes sound skulle få låten att lyfta ännu mer.”

Hur bra blir det när två starka popakter möts i en och samma låt?
Lyssna på Something beautiful här i bloggen och ta reda på det.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011