Liamoo samarbetar med den polska stjärnan Kuba på singeln Running with lightning. Låten i sig släpptes tidigare i höstas, men nu är det äntligen dags för den att bli med musikvideo.
Jag tycker ju det är en lysande poplåt och roligt samarbete för Liamoo genom att sjunga duett med en annan kille. Hela upplägget med låten andas Melodifestivalen, vilket kanske inte är superkontsigt om man tittar på vilka låtskrivare som ligger bakom Running with lightning.

Popmuzik Podcast

Låten är nämligen skriven av de svenska låtskrivarna Anderz Wrethov och Jimmy Jansson, som numera är synonyma med just Melodifestivalen, samt av den kanadensiska låtskrivaren Laurell Barker.

I musikvideon kan vi se herrarna sjunga låten låten i varsin stad och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011