Liamoo samarbetar med den polska stjärnan Kuba på singeln Running with lightning. Låten i sig släpptes tidigare i höstas, men nu är det äntligen dags för den att bli med musikvideo.
Jag tycker ju det är en lysande poplåt och roligt samarbete för Liamoo genom att sjunga duett med en annan kille. Hela upplägget med låten andas Melodifestivalen, vilket kanske inte är superkontsigt om man tittar på vilka låtskrivare som ligger bakom Running with lightning.

Svensk Pop Apple Music

Låten är nämligen skriven av de svenska låtskrivarna Anderz Wrethov och Jimmy Jansson, som numera är synonyma med just Melodifestivalen, samt av den kanadensiska låtskrivaren Laurell Barker.

I musikvideon kan vi se herrarna sjunga låten låten i varsin stad och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011