Grant Knoche har verkligen haft ett produktivt år även i år. Den unga DIY-artisten och American Song Contest-deltagaren avslutar året på topp när han här bjuder in Tayler Buono för låten Dear life.

Covered PSB

En glad och positiv poplåt som i alla fall gör mig helt lycklig. Bra pop med somrig känsla och de har till och med lagt in en tonartshöjning. Det är som en lycklig Melodifestivalslåt som kommer göra din dag lite roligare.

Videon till Dear life är inspelad som en flash mob på en gata. En video som är minst lika härlig som låten skulle jag säga.
Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011