Grant Knoche har verkligen haft ett produktivt år även i år. Den unga DIY-artisten och American Song Contest-deltagaren avslutar året på topp när han här bjuder in Tayler Buono för låten Dear life.

Popmuzik Lover Patreon

En glad och positiv poplåt som i alla fall gör mig helt lycklig. Bra pop med somrig känsla och de har till och med lagt in en tonartshöjning. Det är som en lycklig Melodifestivalslåt som kommer göra din dag lite roligare.

Videon till Dear life är inspelad som en flash mob på en gata. En video som är minst lika härlig som låten skulle jag säga.
Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011