Johnny Orlando fortsätter att jobba på sitt projekt The Ride. Senaste singeln ut från det är Close to you vars video du ser här nedan.

Skicka in din musik

Med nya singeln bjuder Orlando oss på en emotionell poplåt med en behaglig slow motion-känsla medan den kanadensiska artisten sjunger om när han tänker tillbaka på den där någon som han inte längre har vid sin sida, men som passade så fint tillsammans med honom. Hjärtskärande och med stora känslor som verkligen förstärks av musiken.

Låten släpptes tillsammans med Thinking of me som The Ride, pt. 3.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011