Åh, läckert och rytmisk. Det är så det blir när Ellakate bjuder in Whitney Bjerken för att ge oss singeln Tag Team. Här bjuder de två kvinnorna oss på ett medryckande girl power-anthem som handlar om vänskap, att komma över dåliga ex och att inte ta skit från någon. Teman som man definitivt inte kan få för mycket av, eller vad säger du?

Följ på Apple Music

Om samarbetet berättar Ellakate för bloggen:

”Det var så roligt att skriva och arbeta tillsammans med Whitney på den här låten. Vi hade faktiskt aldrig arbetat tillsammans innan detta och är nu fantastiska vänner på grund av det.”

Med Tag Team följer Ellakate upp singeln Dry, som du även kunde höra i bloggen när den släpptes i somras.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011