Det är söndag och med det dags för veckans Popfavoriter. Sebastian och Johan har lyssnat och valt ut några favoriter från veckans skörd. Perfekt för dig som vill fylla din spellista med några nyheter.

Popmuzik Lover Patreon

Griff – Astronaut

Popgeniet Griff avslutar året på bästa sätt genom att komplettera sin EP Virt1go vol.1. med ett sista spår. På Astronaut samarbetar hon med ColdplayChris Martin. Tillsammans har de skapat en njutbar lyssning som når bortom atmosfären och får en att känna sig tyngdlös. 

Sad Devotion – Where are you

Lysande synthpop som fick mig att falla första gången jag hörd eden. Skönt luftig och pulserande känsla tillsammans med ögonblicklig melodi. Detta blev som en tidig julklapp för oss som älskar synthpop.

Tate McRae – Run for the hills

Albumaktuell och snart ute på scener runtom hela världen. Tate McRae har gått från stjärna till superstat och nya plattan THINK LATER visar att hon genom en självsäker aura att hon är här för att dominera listorna 2024. 

Jacob Frohde – Silhouettes

En emotionell coming of age-låt där Jacob verkligen imponerar med sin röst. Det är sårbart och vackert, samtidigt som det är fängslande. Definitivt en imponerande uppföljare på Let me talk från i våras.

Nicki Minaj + Drake –  Needle

Uppföljaren till Minajs debutplatta har landat och på Pink Friday 2 lyckas artisten bevisa exakt varför hon är drottningen av rap-pop. Needle är bara ett körsbär av många på toppen av starka låtar. 

Elba – I’m a dancer

När Elba följer upp den lysande You do you blir jag inte besviken. Nya I’m a dancer är lysande pop med sin medryckande produktion och härliga melodi. Ett poppigt lyckopiller på 3:20.

Omar Rudberg – Min första (I will always be your soldier)

Wow! Omar fick mig att tappa andan under veckans Så Mycket Bättre. Här levererar han en pulserande kärlekslåt tillägnad den där första kärleken. Det är bubblande och euforiskt. Marit Bergmans original får här nytt liv och det känns som den kan leva för evigt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011