Alla har vi någon gång i livet upplevt hjärtesorg. När något tar slut och man får ensam gå vidare mot det okända. Det kan vara både bra och dåligt. Att något tar slut, vad det än må vara, skapar många frågor och funderingar. Men det skapar också nya möjligheter.

Skicka in din musik

Det är just det som låten Jag är trasig av singer-songwritern Nils Valentine handlar om. Med snygga melodier och behagligt arrangemang målar sångaren upp en naken och ärlig bild av ensamhet och krossat hjärta. Det träffar verkligen rakt i ens egna hjärta när man hör honom sjunga.

Om singeln berättar sångaren för bloggen:

”För mig handlar låten om livsförändringar. Just det där med att under en längre tid delat livet och sin vardag med någon man älskar till att plötsligt stå ensam, lämnad på egna ben, helt förkrossad. Att sörja, att acceptera, vägen mot att ta sig upp ur mörkret. Jag minns att det tog en lång tid för mig att inse att det inte går att spola tillbaka tiden och att jag kände mig vilsen i att inte ha kärleken vid min sida.”

Nils Valentina är 23-åringen från Hudiksvall som lever med ett allvarligt hjärtproblem och som tar revansch på livet med sin musik. Låtar som handlar det vardagliga eländet, obesvarad kärlek och farväl. Jordnära, skulle man kunna säga. Precis som Nils själv.

Med Jag är trasig släpper Nils fjärde singeln för året. Låtarna är producerade av Pelle Karlsson och Tommy Rehn, och du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
4
+1
3
+1
2
+1
0
+1
0
+1
1
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011