Den tyske producenten och DJ:n Marvin Klein tar sin musik till nya nivåer när han här släpper singeln Next level. Låten i sig är ett samarbete med producenten Umberto, som Marvin Klein jobbat med många gånger tidigare. Senast i form av singeln Don’t need you, som släpptes i början av året.

POPMUZIK SUMMER

Next level bjuds vi på läcker deep house som med sina tunga beats bygger upp stämningen på dansgolvet. Lägg sedan till en catchy melodi med stark sång som gör att låten passar lika bra i din gym-spellista som på dansgolvet under sommaren.
Vrid upp volymen och lyssna här nedan.

Marvin Klein

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011