Den tyske producenten och DJ:n Marvin Klein tar sin musik till nya nivåer när han här släpper singeln Next level. Låten i sig är ett samarbete med producenten Umberto, som Marvin Klein jobbat med många gånger tidigare. Senast i form av singeln Don’t need you, som släpptes i början av året.

Popmuzik Lover Patreon

Next level bjuds vi på läcker deep house som med sina tunga beats bygger upp stämningen på dansgolvet. Lägg sedan till en catchy melodi med stark sång som gör att låten passar lika bra i din gym-spellista som på dansgolvet under sommaren.
Vrid upp volymen och lyssna här nedan.

Marvin Klein

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011