Minns du Dia Psalmas klassiker Balladen om lilla Elsa från 1994?
Jag minns att det var en hel del som älskade låten när den kom och den spelades en hel del i radio.

POPMUZIK SUMMER

EBM-gruppen Kroppskontroll har under sina livespelningar gjort en tolkning av just Balladen om lilla Elsa som fått gott mottagande från publiken. Det är med andra ord inte bara jag som kommer ihåg låten från förr, eller så är det många som kanske upptäckte låten för första gången med och gillade det de hörde.

Här blir denna grymma berättelse till en elektronisk punkig version. Med sin tunga takt och mörka framförande blir det verkligen som en ond berättelse för vuxna och som sagt, lite kul att de blåst liv i just denna låt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011