Den svenske producenten Allertz tar med oss ut på det tyngre dansgolvet med sin senaste singel Freaks. Med en mörk produktion av progressive house och techno skapar Allertz en låt som kommer att få rökmaskinen och stroboskopet på klubben att gå varm för att bygga upp stämningen från musiken.

Svensk Pop Apple Music

Personligen älskar jag känslan i låten. Det blir härligt dramatiskt och samtidigt lekfullt med synthmelodierna. En låt jag hade velat dansa till just för att den bygger så mycket på känsla. Vad säger du, vill du höra Freaks nästa gång du går ut på klubb?

Allertz

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011