Bella Winth har spelat in en ny version av sin singel Fucking jävla underbar från 2022. Nu är den pulserade känslan från originalet neddraget till ett mer avskalat arrangemang, samt att låten denna gång är inspelad som en duett med bästa vännen, influenser och artisten Josephine Qvist.

Favoriter Apple Music

Det blir en helt ny dimension till låten, där den går från att handla om den bubblande känslan från en nyvunnen kärlek till att bli mer universell. En uppmaning hylla dina nära och kära oavsett om det är din familj, ditt barn, din bästa vän eller ditt livs kärlek. En bästisversion, helt enkelt. Mys.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011