Den svenska duon Without Friends är tillbaka i bloggen.
I våras släppte de ju singeln Gravity som de kom tvåa med i uttagningen till P4 Nästa i Gotland. Sedan följde de upp den låtren med Let you down i somras.

Följ på Apple Music

Nu är det höst och Mattias Skantze och Robin Larsson är redo att ge oss singeln Footprints. Här får vi en gitarrdriven poplåt med upplyftande känsla där budskapet är att återvända till en person man haft en tidigare historia med. Lite av ett budskap som går i stil med ”okej, jag hade fel, låt oss starta om”. Resultatet gav mig lite Coldplay-vibbar med sin härliga energi.
Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.