Sårbart och ärligt har Victor Leksell öppnat upp sitt hjärta för svenska folket och visat en ny innebörd av ordet Svag. Med sin unika pop och fallenhet för lyrik är artisten nu tillbaka för att återigen dela med sig av erfarenheter som många kan känna igen sig i. Hans nya singel heter Ramla och talar om de erfarenheter och lärdomar som han har med sig hitintills på sin livsresa.

Följ på Apple Music

“När man möter motgångar är det viktigt att fortsätta tro på sina drömmar, och våga resa sig upp igen efter att man har ramlat ner.”

Victor Leksell

Passande nog sluts även en cirkel när Victor nästa fredag framför singeln i finalen av Idol. Samma program som han en gång i tiden sökte till och åkte ut ur.

“När jag sökte till Idol 2017 var det första gången jag vågade drömma om det här med musiken. Sen blev jag ju utröstad, och lika snabbt krossades drömmarna. Det var väl där nånstans när jag försökte lappa ihop bitarna av mitt krossade självförtroende som, den jag är idag, började ta form. Idolfinalen i Avicii Arena blir väl min revansch i denna tävling. Ett bevis på att det kan vända, om man ger sig själv tid & tro.”

Den 31 maj 2024 ser vi Victor Leksell på Scandinaviums scen och det kan man väl bara inte missa?!

Victor Leksell

Vad tyckte du?
+1
3
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011