Division 7 slösar absolut inte på sin tid. I början av året släppte indierockbandet från östkusten debutalbumet Paradis Garage och nu, knappt fem månader senare är det dags att följa upp med singeln Slösa min tid.

Följ på Apple Music

Med ett driv som skapar elektricitet i luften och en stark sjunga-med-refräng levererar bandet en berättelse om att klamra sig fast vid någon som gör mer skada än nytta men ändå är för bra för att lämna.

Vi kan väl säga att Division 7 går stadigt in i festivalsommaren redo att möta publiken med en arsenal av starka låtar som de kan riva av under sommarkvällarna.

Division 7

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011