Division 7 slösar absolut inte på sin tid. I början av året släppte indierockbandet från östkusten debutalbumet Paradis Garage och nu, knappt fem månader senare är det dags att följa upp med singeln Slösa min tid.

Svensk Pop

Med ett driv som skapar elektricitet i luften och en stark sjunga-med-refräng levererar bandet en berättelse om att klamra sig fast vid någon som gör mer skada än nytta men ändå är för bra för att lämna.

Vi kan väl säga att Division 7 går stadigt in i festivalsommaren redo att möta publiken med en arsenal av starka låtar som de kan riva av under sommarkvällarna.

Division 7

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.