Det doftar lite Thåström över Rickard & Juvelerna och senaste singeln Ingen uppgång, bara fall.
För det är ingen munter låt vi bjuds på, när Rickard & Juvelerna sjunger om en hopplös tid. Allt går ju åt helvete: Klimat, fred, rättvisa och solidaritet med de svaga. Men ändå dansar vi vidare. Hopplöst vackert, med huvudena i sanden.

Popmuzik Podcast

Det är som vi alla vet om att vi är på väg åt fel håll, men ändå slår vi dövörat till och bara fortsätter. Likt en dåre på väg mot avgrunden. På den vägen kan du ju lyssna på Ingen uppgång, bara fall. Det blir ett dystert soundtrack till undergången.

Rickard & Juvelerna

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011