Svenska musikprojektet Wonderfun föder minnen från barndomens spelhallar när de inleder debutsinglen My Camera i stil med soundtracken som hördes från spelautomaterna. Lekfullhet är nyckelordet och jag sitter med ett leende på läpparna genom hela lyssningen. Gruppens signum är att blanda retro-pop-influenser med modernare ljudbilder och jag älskar det!

DOLBY ATMOS

”Det här är en liten poplåt om att älska sin kamera över allt på jorden. Texten är inspirerad av en kär vän som var oskiljaktig från sin kamera. Låten gick igenom sin vanliga kreativa process dvs. alltid melodin först. Melodin kommer från ovan och kan bli klar på två minuter men texten däremot får man kämpa med.”

Wonderfun

Mysfaktorn är hög och det är inget annat än genialt att sjunga om en så basal sak som en kamera genom en hel låt. My Camera är ett tydligt exempel på Wonderfuns sound och har 100% garanti att lyfta lyssnarens humör.

Wonderfun

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011