Svenska musikprojektet Wonderfun föder minnen från barndomens spelhallar när de inleder debutsinglen My Camera i stil med soundtracken som hördes från spelautomaterna. Lekfullhet är nyckelordet och jag sitter med ett leende på läpparna genom hela lyssningen. Gruppens signum är att blanda retro-pop-influenser med modernare ljudbilder och jag älskar det!

Nordiska Favoriter

”Det här är en liten poplåt om att älska sin kamera över allt på jorden. Texten är inspirerad av en kär vän som var oskiljaktig från sin kamera. Låten gick igenom sin vanliga kreativa process dvs. alltid melodin först. Melodin kommer från ovan och kan bli klar på två minuter men texten däremot får man kämpa med.”

Wonderfun

Mysfaktorn är hög och det är inget annat än genialt att sjunga om en så basal sak som en kamera genom en hel låt. My Camera är ett tydligt exempel på Wonderfuns sound och har 100% garanti att lyfta lyssnarens humör.

Wonderfun

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.