Julia Grannas kommer ursprungligen från Österbotten i Finland, och som sedan sju år tillbaka är hon bosatt här i Sverige. Under 2020 släppte Julia debutsingeln Me myself and my faults, som sedan följdes upp av ytterligare tre låtar. Sedan kom pandemin och Julias planer för framtida musik fick sättas på paus – som för så många andra.

Popmuzik Lover

Nu är det äntligen dags för Julia att ta upp tråden igen.
Pieces är titelspåret från Julias debutalbum och är en funk-soulig och organisk poplåt där sångerskan sjunger om hur livet är ett stort pussel som man försöker pussla ihop och få alla bitar att falla på plats.

”Efter ett tag inser man, det går inte att pussla ihop allt. Man får ta det bit för bit och man får komma ihåg att ens eget liv ett unikt pussel och i slutändan kommer det bli ett “piece of art”.”

Julia Grannas

Med ett starkt uttryck och tight samspel mellan sång och musiker blir det en upplyftande låt som sätter musiken i centrum. Du hör resultatet här nedan.

Julia Grannas

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.