Med varma, mjuka synthar ger den kanadensiska artisten Karisa oss här den drömliknande singeln Hostage of paradise. Låten skapar en riktigt skön stämning för oss med sitt elektroniska ljudlandskap. Här hämtar Karisa inspiration från 80-talets synthmusik som hon sedan mixat med beatsen från det tidiga 00-talet. Det blir som sagt drömliknande och snyggt och en skön verklighetsflykt i tre minuter.

Nordiska Favoriter

Hostage of paradise tar upp temat om mental hälsa och mixar känslor av sorg och meloankoli med stunder av glädje och skönhet. Sångerskan utvecklar:

”Hostage of Paradise representerar melankolins interna kamp; att trots skönheten i världen är ditt sinnestillstånd i slutändan där din uppfattning finns.”

Karisa

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.