Drömsk produktion, atmosfärisk ljudbild och släpande snygga vokaler. Det står tydligt att amerikanska Sunmates har lagt ned mycket tid och kärlek för att skapa det starka spåret Choosers som du hör här nedan.

Dolby Atmos

Här varvas organisk produktion med snygga syntar. Allt ramas in av en hookig melodi och tydligt artistiskt ID. Extra förtjust är jag i de snygga ekande svarskörerna i refrängerna som sjunger ”I feel the love”. Temat är tydligt och det är hopplös trevande kärlek som står i fokus.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.