Drömsk ljudbild och pulserande syntar. Gruppen Pr0files har tagit fem år på sig att forma sitt sound och utbyta låt-ideér, men jäklar vad bra det bli i slutändan. Baserade i Los Angeles består duon av Lauren Pardini och Danny Sternbaum. Tillsammans skapar det genre-lös pop som gränsar till synthwave. Bandet är starkt influerade av en filmisk ljudbild och finner inspiration från bland annat Blade Runner och Drive. Något som i alla fall jag tycker mig höra väldigt tydligti Van Gogh!

Nordiska Favoriter

”Vi blev inspirerade av hur mycket våra liv hade förändrats sedan vi senast gjorde musik tillsammans och dessa texter och känslor speglar den känslan gena att se tillbaka på ett tidigare liv.”

Pr0files

Varmt men ändå krispigt och kristallklart. Det doftar nostalgi, men gjort med en fingertoppskänsla för dagens indiepop. Det är tydligt att Pr0files är här för att erövra indie-tronen när de nu återigen släpper musik och planerar flertalet releaser under hösten 2022. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011