Drömsk ljudbild och pulserande syntar. Gruppen Pr0files har tagit fem år på sig att forma sitt sound och utbyta låt-ideér, men jäklar vad bra det bli i slutändan. Baserade i Los Angeles består duon av Lauren Pardini och Danny Sternbaum. Tillsammans skapar det genre-lös pop som gränsar till synthwave. Bandet är starkt influerade av en filmisk ljudbild och finner inspiration från bland annat Blade Runner och Drive. Något som i alla fall jag tycker mig höra väldigt tydligti Van Gogh!

Popmuzik Podcast

”Vi blev inspirerade av hur mycket våra liv hade förändrats sedan vi senast gjorde musik tillsammans och dessa texter och känslor speglar den känslan gena att se tillbaka på ett tidigare liv.”

Pr0files

Varmt men ändå krispigt och kristallklart. Det doftar nostalgi, men gjort med en fingertoppskänsla för dagens indiepop. Det är tydligt att Pr0files är här för att erövra indie-tronen när de nu återigen släpper musik och planerar flertalet releaser under hösten 2022. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.