Han är inte död än! Det är en sak Mike Posner gör tydligt och klart i nya singeln I’m not dead yet. Efter att ha bestigit Mount Everest och vandrat runt USA är artisten biten av friluftslivet. Något som resulterat i att han utanför sitt artisteri är värd för sin egen Wim Hof ​​Workshop som certifierad instruktör för andningsteknik. Därtill har sångaren något han kallar Adventures With Mike som i stora drag går ut på att upptäcka Everest utan att bestiga själva berget. Snacka om engagemang! Det kanske inte är så konstigt att Mike därför måste proklamera att han faktiskt inte är död än, med tanke på att han lever sitt liv i 110 kilometer i timmen.

POPMUZIK LOVER 2

Med över 10 miljarder streams i bagaget är låten I’m not dead yet en självklar pop-hit. Hooken är omedelbar och produktionen lekfull med starka inslag av akustisk gitarr. Budskapet är hoppfullt men ändå melankoliskt. Artisten tillägger:

”Det finns en sorg i skönhet och en skönhet i sorg.”

Mike Posner

Tillhörande video är regisserad av Mike Posner och George Gallardo Kattah. Här har artisten verkligen inte sparat på krutet och vi får följa med på en visuell resa genom Colombia. Klippen är utstuderat disponerade så att vi som tittare ska kunna följa med den intimitet som utgör låtens centrala punkt. Dova färger kontrasteras med ett ärligt mörker. Detta är helt klart en utmanare till höstens hit.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011