Lekfullt och upplyftande blir det när AlvaMarit släpper singeln Just go. Med ett studsande och härligt klaviaturarrangemang fick sångerskan mig att bli helt lycklig av låten. Det är som soundtracket till en charmig må-bra-film och det kan man ju inte få för mycket av.

Svensk Pop

På singeln sjunger AlvaMarit om att släppa taget om saker som tynger ner en. Att bryta upp och lämna saker bakom sig som inte längre hjälper en att utvecklas eller växa. En uppmaning som många kanske behöver höra lite då och då, när man är blir omringad av energitjuvar.

Sångerskan utvecklar:

Just go handlar om att våga slå sig fri från sådant som inte längre hjälper en. Att släppa taget, gå vidare, inte låta någon annan sno ens energi. Det kan vara en kollega på jobbet vars kritik bara sänker en, en relation där man försöker att uppfinna hjulet, hitta på nya omvägar, i stället för att inse att man är klara med varandra. Eller att våga testa något som man drömt om, prova att vara någon som man tror att man skulle kunna vara. Som i textraden: ”if you need something else, don’t hate yourself, just go”.

Just go är ännu ett samarbete med Lars Halapi och är tagen från kommande albumet Ascending.

AlvaMarit

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.