Passande nog matchar Erik Eljest låttitel med årstid när han släpper Ljusa dagar (Känns så långt bort nu) – för visst är det så att höstmörkret har lagt sig som en tjock hinna över vårt avlånga land. Den dova sinnesstämningen återfinns i texten som artisten skrev under en tid av utbrändhet och känsla av inre tomhet. Vi hör honom berätta mer om släppet:

Följ på Apple Music

Låten beskriver längtan om bättre tider och ger en hint av Göteborgsindie med ringande akustiska gitarrer och eufori som ger låten ett ständigt framåtdriv.

Erik Eljest

För indieälskaren som fullkomligt går igång på alla cylindrar över Ljusa dagar (Känns så långt bort nu) kan jag glädja er med att Erik även släpper album. På debutplattan Mellan Eufori och Melankoli får vi följa med på en musikalisk resa där hoppfullhet möter bitterljuv nostalgi och vemod. Genremässigt rör sig artisten mellan pop, indie och singer-songwriter men framförallt är det hans unika röst och historieberättande som ger musiken kropp och själ.

Erik Eljest

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.