Det är dags för ännu en debutant här i bloggen.
Du kanske hört just namnet Sojdelius tidigare? Det är mamma Cornelia och pappa Eric Gadd som bär det namnet. Med andra ord, inte helt okända namn i musiksammanhang.

Följ på Apple Music

Nu är det dags för dottern Leonora att ställa sig i strålkastarljuset när hon nyligen släppt debutsingeln Copy. En låt där Leonora sjunger om att få sitt hjärta krossat och om känslan att bli utbytt mot någon som mer eller mindre är som en kopia på henne själv.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Jag skrev låten baserat på mina egna känslor och använde mig av dagboksanteckningar för att skriva texten, den kommer verkligen från hjärtat. Skapandet av låten påbörjades för några år sedan och har länge legat uppe på hyllan. Copy var nämligen en av de första låtarna jag skrev, men det är först nu på senaste tiden som jag har hittat tillbaka till min kärlek för låten och plockat upp den igen.”

Copy inleds emotionellt och avskalat med synthar, innan musiken byggs på med gitarr och trummor för att blomma ut i en skön indiepoplåt.
Det blir definitivt en spännande inledningen på karriären och kul att Leonora både går i föräldrarna fotspår, samtidigt som hon står på egna ben.

Leonora Sojdelius

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011