Johan Fahlberg är en musiker som i vanliga fall syns och hörs i bandet Leo Minore. Nu är Johan aktuell med sitt soloprojekt som han döpt till Jay-Han.

DOLBY ATMOS

Fört ut under det nya namnet är singeln Something new. En riktigt bra radiopoplåt som helt klart imponerade på mig. Men jag är ju svag för bra melodier och poplåtar som har en lite av en mix av vemod och medryckande känsla. Där levererar Jay-Han verkligen med Something new.

Om singeln berättar sångaren för bloggen:

”Det här med personlig utveckling, för mig den ständiga kampen med den inre rösten som säger att något inte duger, att bara ta steget och göra det, kanske har att göra med åldern också och mognad i sig själv efter att ha blivit förälder för tre år sedan.”

Vad känner du när du hör Something new? Lyssna här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011