Foto: Oskar Folmann

För ett par veckor sedan släppte Victor Leksell en tolkning av Basshunters hit Boten Anna som nu blev Ingen kan slå (boten Anna).
Nu är det dags för Victor att tillsammans med Tobias Rahim släppa en svensk/dansk-version av Rahims hit Stor mand från 2021, som då var en duett med Andreas Odbjerg. Du kan lyssna till originalet här nedan.

POPMUZIK LOVER 2

Redan i sitt original är det en lysande poplåt och nu lyfter Victor låten ett snäpp när han lägger sin svenska text till låten. Här har bland annat Århus blivit till Götet, som sig bör när man sjunger tillsammans med en Hisingsbo. En redan lysande låt har blivit ännu bättre skulle jag säga.

Resultatet är en given sommarhit som borde funka på båda sidor ”sundet”. Jag tycker detta definitivt känns som sommarens soundtrack. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011