Om du liksom jag älskar storslagna poplåtar kommer du att älska nya singeln Save my heart med Christina Winterfell.

Popmuzik Podcast

Låten utgår från en emotionell pianoslinga som sedan byggs på med feta trummor och Christinas uttrycksfulla röst. Allt skrivet och producerat av Michael Jay som tidigare bland annat jobbat med Celine Dion och Kylie Minogue för att nämna några. För visst skulle man även kunde höra Dion framföra just denna låten? Jag menar, hon är ju mästare på storslagna poplåtar.
Vid sin sida har Jay haft Niklas Bergström som medproducent.

Du hör Save my heart här nedan.

Christina Winterfell

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.