Ge mig en funkig rytm och jag är down! Med mysiga basgångar och starka pianoriff är It ain’t you en smittsam pop-banger med oemotståndlig melodi och grymma vokaler av Ashley Alisha. Släppet markerar den fjärde singeln från 1More2me och erbjuder en explosion av färgglada produktionsval och dynamiska rytmer. Helheten studsar fram och Ashleys sensuella soul-stämma påminner mig om Ariana Grande. Tittar vi närmare på innebörden i texten talar låten om fysisk attraktion och makten känslor har över oss. Det starkaste temat som berörs är att finna kraften att börja om.

Nordiska Favoriter

Det finns ingen mur som inte kan slås ner eller hinder som inte kan övervinnas.

1More2Me

Resultatet är groovy och personligen är jag oerhört svag för den här typen av popmusik. Så självklart landar It ain’t you helt rätt för mig.

Följ 1More2me på Sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011