Klara Andén imponerar på oss med den vackra balladen Kanske kanske. Med piano och stråkar skapar sångerskan en låt med stort vemod och starka känslor. Det är som att alla ord Klara sjunger träffar rakt i hjärtat. Skulle säga att det är omöjligt att inte bli berörd av denna singeln.

Följ på Apple Music

Kanske kanske är en låt om att vilja hjälpa och vara meningsfull i någon annans liv. En roll som lätt tär på dig och som är lätt att gå vilse i. Alla vill trots allt bli omhändertagna, oavsett hur starka eller svaga de är.

I våras i fjol släppte Klara sitt debutalbum När nån går. Efter det har hon släppt ny musik från hösten och framåt. Med Kanske kanske får vi första nya låten för 2023 som sedan kommer att följas upp en en knippe singlar under våren. Så vi har mycket att se fram emot med klara även i år.

Jag satte mig ner med Klara via Zoom så hon kunde berätta mer om nya singeln för oss i denna intervju för Popmuzik TV.

Du hör singeln Kanske kanske här nedan.

Följ Klara Andén på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011