Det är dags för medryckande indiepop i bloggen.
Bakom singeln Det var längesen, John Blund hittar vi Jasmine Saamel, en Malmöbaserad singer-songwriter som färgats av svensk popmusik från 00-talet och indierocken från 90-talet. På just den aktuella singeln är det akter som Fiona Apple, Hurula, Säkert! och Kent som varit extra starka inspirationskällor.

Nordiska Favoriter

Produktionen är som sagt skönt medryckande och som även färgats av blåsinstrument för att ge en extra dynamik och känsla. På låten sjunger Jasmine om när ett par bra dagar tar slut och ersätts av några riktigt dåliga, sånna där dagar när allt man vill göra bara är att sova eller stirra upp i taket.

Låten är skriven och producerad av Jasmine. I studien har Saamel även fått hjälp av Isac Bergendahl på trummor, Ludvig Stadler på kör, Madeleine Saamel på trombon och Iulian Crainuciuc på saxofon.

Du hör resultatet här i bloggen.

Jasmine Saamel

Vad tyckte du?
+1
6
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011