Det är dags för medryckande indiepop i bloggen.
Bakom singeln Det var längesen, John Blund hittar vi Jasmine Saamel, en Malmöbaserad singer-songwriter som färgats av svensk popmusik från 00-talet och indierocken från 90-talet. På just den aktuella singeln är det akter som Fiona Apple, Hurula, Säkert! och Kent som varit extra starka inspirationskällor.

Popmuzik Lover

Produktionen är som sagt skönt medryckande och som även färgats av blåsinstrument för att ge en extra dynamik och känsla. På låten sjunger Jasmine om när ett par bra dagar tar slut och ersätts av några riktigt dåliga, sånna där dagar när allt man vill göra bara är att sova eller stirra upp i taket.

Låten är skriven och producerad av Jasmine. I studien har Saamel även fått hjälp av Isac Bergendahl på trummor, Ludvig Stadler på kör, Madeleine Saamel på trombon och Iulian Crainuciuc på saxofon.

Du hör resultatet här i bloggen.

Jasmine Saamel

Vad tyckte du?
+1
6
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.