Tuva-Lill Elwerdotter släpper musik under artistnamnet LiLL. Hon inledde sin musikkarriär som folksångerska, men genom hela sin karriär har hon alltid haft en stark förkärlek för elektronisk musik. Det är den hon får utlopp för som LiLL.
Bland annat släppte hon singeln Innan du går i somras, som du även kunde läsa om här i bloggen, och nu är det dags att följa upp med singeln Din luft.

Nordiska Favoriter

Singeln är skönt drömliknande i inledningen. Elektroniska ljud och synthar skapar stämningen tillsammans med LiLLs sköra röst som processas genom autotune. Det dröjer inte länge innan stämningen förändras och låten stegrar till mer pulserande driv. Det är läckert och dansant. Där låten doftar lite som The Knife i eran Silent Shout, något som i min bok är magiskt.

Din luft handlar om den känslomässiga berg- och dalbana som ett breakup innebär.
Om singeln berättar LiLL för bloggen:

”Ett tema som jag jobbat med mycket i mina texter är brytpunkter och spänning som uppstår i kärleksrelationer, och Din luft är en klassisk break up-låt. Den handlar om sorg och att försöka ta tillbaka förlorad kärlek. Om konversationer som man har med sin respektive men framförallt sig själv i sådana stunder.”

LiLL

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011